www.lokalmagasinet.no NYHETER | H svingte seg i parken To. 3. des. 2020
Meny

H svingte seg i parken


Torsdag 13.08.15. Oppdatert 09:41. (Svein-H. Strand, tekst & foto) Det var sensommers ettermiddag i Son. Det var sol, det var godt med tid, og det var god plass i Glenneparken. Også til en svingom på den grønne plen for Høyre-ordfører og ordførerkandidat John Arthur Ødbehr og lokalforeningens leder, listekandidat nr. 7, Hilde Merete Feragen (bildet).


Vestby Høyres valgkampstart i Vestby kommune begynte litt tradisjonelt på denne arenaen i en årrekke Arbeiderpartiets kamparena på 1. mai med visesang og de første appeller. Etter hvert senket skuldrene seg atskillig for listekandidater og andre i den blåkledte flokk av både ganske store og ganske små. Det ble til og med førstegangsframføring av en splitterny sang for lokalpartiet med 12 turbulente måneder bak seg: Blå blå himmel. På bildet strekker partileder Feragen hendene opp mot den ennå ganske blå Son-himmel, med selveste komponisten, Geir Olav Nikolaisen, på gitar.

Til slutt i denne omgang: En blid Roble Wais, nummer 6 på valglista, som filmet både det ene og det andre i Glenneparken. Senere kommer litt selvplukk fra appeller ved ordførerkandidat og to stortingsrepresentanter. Og flere bilder til litt fryd kanskje også for dem som ikke skal stemme Høyre.


Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland