www.lokalmagasinet.no NYHETER | Godt grønt nytt år! Fr. 4. des. 2020
Meny

GODT GRØNT NYTT ÅR!


 

 Publisert 01.01.15 Mens det nye året ennå ikke helt har fått på seg klærne, ønsker vi alle et godt og framgangsrikt 2015 preget av grønne verdier. Klodens helsetilstand berører oss over et spekter som er så bredt at mange av oss trenger tid for å ta det helt "inn over seg". Det gjelder både privat og i forbindelse med arbeid og valg vi gjør i den forbindelse – også vi som arbeider med kommunikasjon på en superlokal plattform.

Det gjør inntrykk å høre kong Harald i sin nyttårstale sammenlikne stuasjonen med en person som er alvorlig syk, men som til tross for dette ikke tar medisinen sin. Apropos valg vi gjør: 2015 er også et valgår. LM skal følge valgkampen foran høstens kommunestyrevalg tett. Vårt politiske nyttårsønske er at miljøsaken og de grønne verdier blir klare og tydelige momenter for alle som vil ha velgernes stemmer.

Hvorfor ikke begynne allerede i januar med å tenke og ytre noen grønne tanker til bruk i vårt kommunale univers? Gjerne konkrete forslag – og ikke nødvendigvis forankret i et partiprogram. Innspill må gjerne starte hos oss. De vil uansett få redaksjonelt fokus. Beskjedenhet er ingen dyd i denne sammenheng, så regn med at såvel unnlatenhet som initiativ vil bli kommentert.

Velkommen til "Grønt Innspillseminar" i LM! 

Svein-H. Strand/LM-redaktør
Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland