www.lokalmagasinet.no NYHETER | Gjensyn med Knut Herrem Lø. 5. des. 2020
Meny

Gjensyn med KNUT HERREM

 

(29.01.20. Oppdatert 14:27) (Av Ingvild Grimstad) Hva er oddsen for å bli truffet av et lastebilhjul, som har løsnet fra en lastebil, som kommer i motsatt kjøreretning ved «Hjulet» på E18 ved Tusenfryd? Knut Herrem (bildet) har ikke svaret, men han opplevde nettopp det. Etter ni dager i koma våknet han på Ullevål sykehus, minus en fot, men i live.

Hadde Knut Herrem flaks eller uflaks? Hadde han flaks fordi han fortsatt var i live, eller uflaks fordi han var nøyaktig på det stedet til det tidspunktet som hjulet løsnet og kom over i feil kjørebane og traff hans motorsykkel?

Ulykken med Knut skjedde tilbake i 1998. Han var den første pasienten ved CatoSenteret og kom hit til rehabilitering rett fra sykehuset.

I dag blir det et gjensyn med Knut på CatoSenteret i Son, hvor han vil fortelle sin historie til dagens pasienter om hvordan livet ble etter ulykken. I dag er han bosatt på Beitostølen og går Ridderrennet hvert år.

Hans mål er å gå Ridderennet 50 ganger før han dør. Knut fokuserer på at ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lenger tid. Han begynte å spille golf og seile fem år etter at han mistet beinet.

Spørsmålet er ikke hva man ikke kan gjøre, men hva man kan gjøre, sier hardhausen.
Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland