www.lokalmagasinet.no NYHETER | Gangbrygga er på gang Ma. 30. nov. 2020
Meny

Gangbrygga er på gang!


Publisert 03.09.13. I dag fjernet kommunen, med ytterst solid maritim hjelp som vi ser, den på mange måter bevaringsverdige fiskemottaksbrygga i Son. Påkostet for et par hundre tusen kroner av tidligere eier for ikke mange år siden. Den skal erstattes av en gangbrygge med forbindelse til Son torg, og der det også skal kunne pågå fiskemottak når gangtrafikken stanses. Eller var det omvendt? Dermed realiseres Vestby-politikernes drøm gjennom en generasjon, med ulike begrunnelser: En sammenhengende promenade langs sjøsiden i Son sentrum. Også kalt Son indre bevaringsområde.

Og for å komme fram med landgående anleggsmaskiner, måte de angivelig også hugge ned det flotte bjerketreet på eiendommen, ved grenselinjen til Glenneparken. (Bildet over.) Alt dette i formiddag. Og det er mer fra Son indre, bare sjekk nederste bilde med egen bildetekst. Bevare meg vel! 


Vi slenger på også dette bildet fra bevaringsområdet i formiddag, med andre aktører. I en betydelig samling av lokale kunnskapspersoner som var samlet i lunsjsol utenfor Kystkultursenteret, var det ingen, ingen som kunne si noe om hva dette er eller skal bli. I flere hoder kom den samme lystige tanke: Endelig et pissoir? Bevares!

oopserver


Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland