www.lokalmagasinet.no NYHETER | Fritidsrenovasjonen i Kjøvangen: Bedre tilbud FOR PLASTAVFALL! Fr. 4. des. 2020
Meny

Fritidsrenovasjonen i Kjøvangen: Bedre tilbud FOR PLASTAVFALL!Som hjemme, så på hytta: Hytteeiere fra Oslo sorterer gjerne plasten i medbrakte blå poser og lar seg ikke forvirre av at plasten i Vestby skal under grått lokk, mens det blå lokket i Kjøvangen huser papp- og papiravfall. LM-foto: Sturla Strand

(15.07.18) Etter lang tids iherdig og ganske tålmodige epostutvekslinger med Movar og Vestby kommune siden i vår, kan hytteier Helge Falkenberg glede seg over at det omsider er satt ut hele to konteinere for plastavfall sentralt i Kjøvangen: Den store parkeringsplassen i krysset Kjøvangveien Vadbakkveien. Slik som i fjor, faktisk.

Vestby kommune må ha innsett det fornuftige i å ha disse konteinerne i tillegg til plastkonteinerne ved Stavnestjerne da de overlot sakens skjebne til Movar, sier Falkenberg tl LM.

Det interkommunale renovasjonsselskapet tok trolig tidsånden på pulsen og fikk nylig satt ut de to konteinerne.

Plastemballasje skal jo ikke flyte i naturen og bør fortrinnsvis sorteres før innsamling, understreker en fornøyd Helge Falkenberg.

Her er hans leserbrev som LM publiserte 1. juni. Det oppsummerer i ytringsform plasttiltaket han nå har fått gjennomslag for til tross for noen bastante nei i eposter underveis.

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland