www.lokalmagasinet.no NYHETER | Fellessafe på Vestby Storsenter sprengt Fr. 4. des. 2020
Meny

Fellessafe på Vestby Storsenter sprengt


Store og små butikker på rekke og rad i Vestby Storsenter som ble åpnet i mai i år og nå har vært utsatt for sitt andre anslag fra stortyver. I oktober forsvant varer for rundt en halv million kroner fra en optikerforretning. LM-foto: Svein-H. Strand

Publisert 29.12.13. (LM Nyhetsdesk. Endret/oppdatert senest 19:15) Det skjedde med et brak i rene Olsenbanden-stil. I formiddag var det uklart om safen i senterlederens kontor på Vestby Storsenter virkelig ble tømt i natt og eventuelt hvor mye penger tyvene kom unna med. Senere var status at "droppsafen", med penger fra småbutikker, mest sannsynlig ble tømt. Men det siste er at tyvene likevel dro tomhendte fra "brekket". 


LM-foto fra Vestby Storsenter: Svein-H. Strand

♦ Eksplosjonen var så kraftig at takplater løsnet og biter av safen ble sittende i veggen på senterleder Christin Werge Johansens kontor. Senterlederen sier til VG Nett at safen rommet kontanter fra lørdagens omsetning i de mindre butikkene.

Det er andre gang siden åpningen i mai i år at Vestby Storsenter opplever anslag fra stortyver. I oktober klarte tyver å komme seg inn gjennom taket. De fikk da med seg verdier for ca en halv million kroner fra optikerforretningen Synsam.

Denne gang kom de ubudne inn ved å knuse et vindu til senterlederens kontor. Nattens anslag mot et av de største handelssentrene i regionen ble meldt av en vekter kl. 04:10.
 

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland