www.lokalmagasinet.no NYHETER | Engeseth opp fire plasser til tredjeplass på valglista Sø. 17. jan. 2021
Meny

Engeseth opp fire plasser til tredjeplass på valglista

Publisert 04.12.14 Oppdatert senest 10:00. (Reporter Svein-H. Strand) Den kanskje mest interessante endringen på Høyres liste er at den opprinnelige fraksjonisten, nåværende gruppeleder og leder av plan- og miljøutvaget Pål Engeseth, rykket opp fra sjuendeplass i listeforslaget til tredjeplass på det justerte forslaget nominasjonsmøtet stemte over.

Engeseth var blant dem som i sommer skrev under på lista med krav om gruppeleder Stig Eydes avgang som ble lekket til Moss Avis. Nå er han på kumulert plass sammen med Eyde. Plasseringen av ungdomskandidaten Roble Wais, leder av Follo Unge Høyre, på kumulert sjetteplass er også et grep man merker seg. Han er både overrasket og glad, sier han i samtale med LM.

Sist, men ikke minst: Rokkeringens trekk ved å heise Ann Therese Monge opp fra 15. til 4.-plass. Monge er for øvrig ikke bosatt i Hølen, slik det sto på lista, men i Son. Son og Vestby har dermed tre hver av de seks kumulerte, inkludert John A. Ødbehr, Vestby, på førsteplass for tredje gang hos Vestby Høyre.

En helt ny kandidat i politisk sammenheng er rektor på Soon Sjøskole, Eddie Guse, så høyt oppe som på 11.-plass. Han er en av fire på valglista som har bopel i Hvitsten. Guse hadde også plass på det såkalte utkastet fra nominasjonskomiteens mindretall som ble lekket til Moss Avis.
Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland