www.lokalmagasinet.no NYHETER | Druknet nesten ved brygga To. 3. des. 2020
Meny

Druknet nesten ved brygga

Publisert 23.06.13. En drøy time over midnatt falt en kvinne i vannet ved seilforeningsbrygga i Son og kunne druknet uten en rask og stor redningsaksjon. Hun skulle bare forflytte seg fra en båt til en annen. Men balansen var ikke den beste enda den kraftige vinden i området hadde minsket fra 9 til 4 sekundmeter gjennom lørdagskvelden.

♦ Hendelsen ble først meldt som en mulig drukningsulykke på Alarmsentral Brann Østs Twitter-konto kl. 01:22. Samtlige nødetater rykket da ut, med Mosseregionens Interkommunale Brannvesen i tet.

Innsatsen ble toppet med at et Sea King-helikopter og dykkere fra Oslo ble tilkalt. Kvinnen ble imidlertid reddet opp av vannet før disse ble satt inn. Hun var ved bevissthet, men atskillig nedkjølt og kraftløs etter oppholdet i vannet, og ble tatt hånd om av ambulansemannskaper.

Det var da gått bare ca 20 minutter fra alarmen gikk. Kvinnens liv hadde trolig ikke stått til å redde uten den raske innsatsen fra redningsmannskaper. På grunn av ufullstendige meldinger til Politiet ble det i etterkant innledet søk etter mulige andre personer i vannet.

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland