www.lokalmagasinet.no NYHETER | "Dingsene" inntar statistikken Sø. 17. jan. 2021
Meny

"Dingsene" inntar statistikken

Publisert 08.08.13. Mens juni var som en god sommerbris, kom juli og løftet LM opp til et sommernivå som kanskje er det beste noen gang.

Ferietiden er for mange fravær fra datamaskinen både på jobben og hjemme. Smart-telefoner og lesebrett har endret mye på dette. Det merkes nå for alvor på trafikktallene selv hos oss som ikke har kostet på oss såkalt mobilutgave.

LM-designet er relativt smalt og gjør at det er ganske greit å lese også på mobilen dersom du bokstavelig talt legger "breisia" til. Altså på mobilen.

Loggen for juli forteller faktisk at nyeste versjon av lesebrettet iPad ligger på fjerdeplass av typer maskiner (user agents) som har gjennomført forespørsler til serveren. Første versjon av lesebrettet står som nummer 15.

Noen nøkkeltall med smiletegn fra trafikktallene:


♦ Besøk fra 6287 ulike IP-adresser, 612 flere enn i juni.
♦ Over 90.000 sider lastet ned, hele 20.000 flere enn i juni.
♦ Og på Alexa-rankingen, som måler trafikktall fra dag til dag, har LM gått som en rakett til plass nummer 368 i dag, blant alle typer norske nettsteder. Da feriemåneden var ung, sto vi litt over tusentallet.

Igjen er vi da foran ØBs nettutgave (476), og bare et par hestehoder bak Moss Avis på nett (321). Begge disse er Alexa-tall fra forleden dag.

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland