www.lokalmagasinet.no NYHETER | DA "BRITANNIA" KOM Lø. 5. des. 2020
MenyLM-foto: Svein-H. Strand
Publisert 06.08.09
Dette er åpningssiden for en egen stoffgruppe – DA "BRITANNIA" KOM – som er opprettet i margmenyen t.v. –  for saker om og omkring S/Y "Britannia of Cowes"´ankomst til Son tirsdag 4. august 2009.
♦ Hun ankom forsinket i en begynnende skumring, og fotolyset med ordinære hjelpemidler var på det nærmeste tapt da vidunderet var fortøyd på Dampskipsbrygga. Men med foto er det noen ganger sånn at du kan få uventede effekter under ekstreme opptaksforhold. 
Og  noen ganger er det allright ... Bildet over er et eksempel på det. Vi syntes i alle fall det var såpass at det kunne publiseres her.
♦ Uskarpheten på grunn av kameraets lange lukkertid – for å kompensere for det svake lyset – har tilført motivet litt av den bevegelse og energi som ble utvist av de to som jobber med tauverket på dekket av "Britannia".
♦ Ellers så er det på denne stoffgruppen som på de andre her i margmenyen til venstre: 
♦ Klikk på "boksene" som er navngitt med store bokstaver, så kommer den interne menyen med lenker straks opp!
♦ Noen bokser har ennå ikke fått lagt inn stoff på den tilsvarende åpningssiden som her. Dette gjelder bokser for både hele seksjoner og for stoffgrupper under disse. Å legge inn stoff på disse åpningssidene er noe vi jobber med litt over langen.
Hilsen redaksjonen


Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland