www.lokalmagasinet.no NYHETER | Cirkus Arnardo underveis med prisdekorerte artister To. 3. des. 2020
Meny

Cirkus Arnardo underveis
med prisdekorerte artister

Publisert 04.08.16. (LM Nyhetsdesk) Cirkus Arnardo er inne i sin 68. sesong, i nytt telt og selvsagt med ny forestilling. Her i bygda blir det sirkus å se på grusbanen i Vestby torsdag 11. august kl 18. I Son: På Store Brevik, Brevikbanen fredag 12. august kl 18.

FOTO: Fridgeir Walderhaug

► Også i år er Cirkus Arnardo det eneste av de store sirkusene som turnerer i Norge. Og dét med en rekke høyt dekorerte artister, ja til og med en internasjonalt kjent norsk linedanser er blant artistene publikum vil bli gjort bedre kjent med.

Vi er alltid stolte av artistene vi har med på en turné, men jeg må jo få si at det er ekstra stas å ha med artister som har oppnådd å bli så lagt merke til internasjonalt at de er dekorert med høye utmerkelser. 

Det sier cirkusdirektør Arild Arnardo (bildet) i pressemeldingen som nådde LM  kveld. 

Han er selv høyt dekorert, blant annet med Kongens fortjenstmedalje som han og hans hustru Bjørg Arnardo ble tildelt i fjor.

Cirkusdirektøren er spesielt imponert over artistenes unge alder.

Ja, dette er jo til dels unge mennesker som har arbeidet knallhardt for å nå dit de er, og så blitt belønnet for det med både publikums gunst og høythengende priser.

FOTO: Felix Wey

NORSK LINEDANSER

Spesielt én artist (bildet) tror Arild Arnardo vil få ekstra stor oppmerksomhet.

Christer Pettersen (30) fra Langhus banket på døren min som niåring og fikk prøve seg i forestillingen. Men å bli med på turné var han jo for ung til. Nå er han ikke dét lenger, og vi gleder oss stort til å ha med en ekte norsk cirkusartist. Du vet, det er ikke så mange av oss, smiler cirkusdirektøren som selv var ung linedanser i Cirkus Arnardo for noen tiår siden.

Christer Pettersen har rukket å gjøre mye på den tiden som har gått. Blant annet var han med på avslutningsseremonien for OL i London, og imponerte i "Norske talenter" på TV2. Nå er han endelig her etter å ha imponert publikum på flere kontinenter, sier Arnardo.

ETTERTRAKTEDE ARTISTER

Michael Ferreri lever under mottoet "Det er ikke hva du gjør, men hvordan du gjør det", og nettopp dét har denne temposjongløren fulgt som en regel. En regel som nok har medvirket til at han er prisvinner fra Monte Carlo, i tillegg til Moulin Rouge i Paris.

Arne Arnardos eget motto er: "Det å gjøre andre glad, er den beste gleden en kan ha".


For oss er det altoverskyggende å beholde den kjente Arnardo-atmosfæren, og det mener vi bestemt at vi har klart også i år. For illusjonsnumrene er der, komikken, varmen, dyrene og ikke minst det imponerende, forsikrer han.

Alt dette i sesongens nye telt som blant annet vil gi vårt publikum en ny måte å oppleve cirkus på. Men atmosfæren og ektheten er der, understreker Arne Arnardo, som møter mange tusen glade cirkusvenner i alle aldre til godt ut i september.

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland