www.lokalmagasinet.no NYHETER | Café Oliven truet av konkurs for skattekrav Ti. 1. des. 2020
Meny

Café Oliven truet av konkurs for skattekrav

(23.04.18. Oppdatert senest 23:50) (Reporter Svein-H. Strand) Café Oliven i Son ble i dag begjært konkurs av Kemneren i Follo på grunnlag av et skattekrav på 445.000 kroner. Det melder Moss Avis i sin nettutgave.

Rettsmøtet i Follo tingrett endte imidlertid med at kafeen i den fredede Stoltenberggården i Storgata fikk frist til 14. mai med å gjøre opp for seg.

De aller fleste som kjenner og bruker det svært populære utestedet, med en omsetning på flere millioner kroner i året, har vanskelig for å forstå denne nyheten.

Café Oliven er kjent i mils omkrets for sin uformelle stil og sitt uteareal med populære konserter på programmet i sommersesongen.

Den tidligere innehaveren Shaker Sabetzadeh, som også eier gården, leverte gjennom over 20 år – i perioder sammen med andre på eiersiden – regnskap med større og mindre overskudd på bunnlinja.

I det siste året med Sabetzadeh som eneeier av aksjeselskapet var overskuddet større enn noen gang, også i forhold til omsetning.

For litt over to år siden overtok Charlotte Holløkken som eier og driver etter en mellomperiode med Sabetzadeh på laget som ekstrahjelp og rådgiver. (Forts. under bildet.)


I vinter ble lokalene pusset opp, og i februar ble menyen "spisset" med pizza. En pizzaovn av italiensk type som veier nesten to tonn ble 12. februar kran-løftet fra gatesiden og senket på plass med millimeterpresisjon (bildet; arkivfoto). Åpningen av det nye tilbudet ble markert med gratis pizza til alle, kunne Vestby Avis fortelle.


Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland