www.lokalmagasinet.no NYHETER | Blokkert for utkjørsel i Sagaveien To. 26. nov. 2020
Meny

Blokkert for utkjørsel


Publisert 09.07.14. Beboerne i Aakre-huset i Sagaveien 7 i Son fant i morges Sagaveien blokkert for utkjørsel på grunn av anleggsarbeidene for Solsiden-prosjektet. Bildet viser situasjonen sett fra verandaen i andre etasje.

♦ Hans Chr. Aakre, som har tatt bildet, har fotodokumentert og kommentert det som har skjedd siden anleggsarbeidene startet og kommunen ga grønt lys for å begynne på byggingen av to av leilighetshusene. Dette uten at endringene i den tidligere vedtatte regulerings-planen er ferdig behandlet.

Aakres "innlegg", der det omtales forhold som er tatt opp med Fylkesmannen og Vestby kommune, er i et dokument der tekst og bilder er sammenvevd. Vår publiserer kan ikke håndtere dette formatet, og vi prøver om det går bedre på Herison.no. Der har vi i dag allerede lagt ut et annet opptak fra i dag, et vidvinkel bilde i stort format som viser hele anleggsområdet.

Aakre har også sendt andre opptak fra i dag og der det blant annet påpekes det som hevdes å være ulovlig byggearbeid. LM prøver i dag å få kommentarer fra kommunen og Betongbygg AS, som nå både er entreprenør og medeier i Son Eiendom AS som står bak Solsiden.

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland