www.lokalmagasinet.no NYHETER | Blekkulf lørdagsgjest i sommer Sø. 27. sep. 2020
Meny

Blekkulf lørdagsgjest i sommer

 

(19.05.18. Oppdatert senest 16:27) (Tekst og foto: Svein-H. Strand) Den store overraskelsen da sommer-sesongen ved Son Kystkultursenter ble høytidelig åpnet i dag: Et samarbeid er innledet med Blekkulf-organisasjonen. Ulike aktiviteter med figuren Blekkulf blir dermed et ekstra trekkplaster for barnefamilier på lørdager.

Ikke før var samarbeidet med organisasjonen som Bente Roestad grunnla kunngjort, så dukket sannelig Blekkulf selv fram som troll av eske. Det skapte naturligvis munterhet i foramlingen, selv om hovedmålgruppen nok var i stort mindretall denne dagen. Og Blekkulf tok seg god tid til å vise seg fram på uteområdet, og til å hilse på barn. (Fortsettes under bildet.)Men mest i fokus på sesongåpningen var naturlig nok den detaljerte informasjon om sommerprogrammet som venne-foreningens leder Tom Braaen (bildet) kunne fortelle om etter at ordfører Tom A. Ludvigsen (t.h.) hadde holdt sin åpningstale. Her er det mye fristende for både voksne og barn.

Som supplement til den nye utgaven av fjorårets utstilling, "Malerne i Son ved forrige århundreskifte", blir det en utstilling knyttet til den rike båtbyggertradisjonen i Son. Mer om sommerprogrammet kommer både her i LM og i Herison.no.

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland