www.lokalmagasinet.no NYHETER | Barnesirkus i byen! Fr. 4. des. 2020
Meny

BARNESIRKUS I BYEN!

(26.05.19) (Tekst og foto: Svein-H. Strand) Har du sett på maken! Sirkus i Glenneparken på en lørdag i mai! Ja, det er sant og det var flott. To forestillinger. Og det kostet bare en kongle og en liten stein som du kunne plukke opp utenfor teltet.

Nedenfor har vi tatt med plakaten for denne Barnas Dag på den veldig nære nabo Son kystkultursenter med sine aktivitetstilbud. Mange, både foran og bak kulissene, bidro til sirkussuksessen til Vestby kulturskole med teatergruppa Bifrost fra Hølen.Utenfor teltet vrimlet det av barn i fargerike kostymer som ventet på å slippe til i den halvtimeslange familieforestillingen "Den røde ballen". Her er Solveig Bakke.

Litt fort i svingene gikk det for både den ene og den andre på "venterommet" utenfor teltet. Derfor har vi ikke navnene på dette firkløveret, som åpenbart hadde posert foran kamera før.Denne karen på kule ministylter fikk vi navnet på før han forsvant: Eirik Flølo Andersen.


Fullt hus og mye latter på første forestilling med Bifrost-stykket "Den røde ballen".Hele den store Bifrost-gruppen fikk vist seg fram med noen av sine talenter; flere sammen eller helt alene, slik det var da vi tok en tyvtitt uten kongle og stein for å knipse et par bilder. Vi tok samtidig opp en liten video-snutt, som i løpet av søndagskvelden blir å finne på Facebook-siden Her i Son.
Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland