www.lokalmagasinet.no NYHETER | ANNONSEANSVARLIG Sø. 27. sep. 2020
Meny

ANNONSEANSVARLIG

Foto: Stock.exchng

Vakre roser venter på en ekstern samarbeidspartner med god næringsnese som vil påta seg annonseansvaret for våre planlagte nettportaler på hyggelig provisjons- og næringsbasis. Eventuelt sammen med underleverandør.

I arbeidet vil det også stå en dør åpen for annonsesalg til, eller samkjøring med, vårt 15 år gamle, veletablerte superlokale nettsted Lokalmagasinet.no.

FØRST opp å stå skal det lenge parkerte domenet Vestbyportalen.no, tilskyndet av kommunens forestående prosjektbaserte satsing på reiseliv og handel. Neste ut vil være Mosseportalen.no.


Vi håper også å få realisert Kystportalen.no med nasjonal innretning om ikke så altfor lenge. Til dette prosjektet ønskes kontakt med både kommersielle og redaksjonelle ressurspersoner.

Portalene skal bygges opp etter et unikt konsept som har vunnet Gulltaggen, i klassen for samfunnsinformasjon.

 

Suksessfaktor: En førsteklasses veiviser til lokale, regionale og nasjonale offentlige og private ressurser på internett.

 

Portalene får en reklamesløsning med eksponering av bannere i rotasjon på utvalgte sider, samt rapportering til kunden om antall visninger på annonsen.

Men hva hjelper alt dette dersom vi ikke får tak i deg eller dere?


De vakre rosene blir et symbol på vår glede over din interesse, og på vår vilje til et hyggelig og kreativt samarbeid. Og du vil snart se at rosene får følge av en ekstra raus provisjonsordning i innkjøringsfasen.

 

Nærmere opplysninger om portalløsningen og det økonomiske og tekniske rammeverket for en samarbeidsavtale gis etter avtale.

 

I den første kontakt ønskes bare skriftlige henvendelser.  

Svein-H. Strand
Daglig leder
Strand Prinfo (ENK)
Postboks 160
1556 SON

Epost:

strand.prinfo@gmail.com

 

 

 

 

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland