www.lokalmagasinet.no NYHETER | Adventsstart på nye Son torg Lø. 31. okt. 2020
Meny

Adventsstart på nye Son torg


Publisert 02.12.13. (LM-foto: Sturla Strand) Etter fjorårets forståelige forvisning til Kiwi-plassen: Akkurat i tide kunne adventsåpningen, i regi av Son Næringsforening, igjen markeres på ferdig brulagte Son torg med blant annet tenning av julegrana. Nye tider er kommet: Før den tradisjonelle gange rundt treet med tradisjonelt musikkfølge, ljomet Ylvis-låta "The Fox" utover, og Donald-tegner Arild Midttun var blitt kåret til Sonsengel. 


Men programmet for dagen startet allerede om ettermiddagen med blant annet åpent bibliotek og salgsboder for mat og drikke. Og så da, korps og fakkeltog med mange smånisser marsjerende fra eldresenteret og ned til dagens høydepunkt på torget. Stornissen i Alex Johannesens skikkelse (bildet) fant vi knipseferdig ved Kystkultursenteret, med stortromma som seg hør og bør. Og bare så dere vet det: Nisseskjegget hans er ekte.

Trompetengler à la Englebyen Son hadde allerede vært å skue i sentrum siden godt før november var slutt. Men det ble jo litt stas med utgaven i Glenneparken på en dag som i går, og her blir'n skikkelig tatt i øyesyn av en voksen og to barn. Snøen? Nei, den rakk altså ikke fram i år. Ikke engang som pyntesnø. Men vent og se, det er faktisk en god stund til jul.

oopserver


Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland