www.lokalmagasinet.no NYHETER | – "Spa opp" en fire-fem mål tomt, så kommer vi igjen til Son/Brevik Lø. 5. des. 2020
Meny

– "Spa opp" en fire-fem mål tomt,
så kommer vi igjen til Son/Brevik


Foto: Piet-Hein Out

(10.04.18) (Reporter Svein-H. Strand) En topptrimmet muskelmann står på plakaten når Cirkus Arnardo besøker Vestby onsdag 11. april. Den sterke mannen heter Dennis Ilchenko, er 33 år og kjent fra Guinness rekordbok og britiske TV-show. Han trekker biler med bare tennene, sjonglerer himmelhøyt med tunge bildekk, og løfter telefonstolper over hodet med halve crewet hengende på som ekstra vekt.

– Faktisk har jeg ikke opplevd maken selv. Til og med klappsetene kommer til å applaudere nå, spøker sirkusveteranen, direktør Arild Arnardo før forestillingen på grusbanen ved Vestby videregående

– Så tidlig dere er på veien i år, enda vinteren har vært lang.


– Det var så vårlig og fint ute da vi planla turnéens første runde i januar/februar. Men teltet er godt oppvarmet, og forestillingen har fått en fin mottakelse, som vi gleder oss til å vise Vestbys innbyggere.

– Dumt at dere ikke lenger kan komme til Son/Brevik. Jeg antar at det ikke lenger er noen egnet plass for dere på grunn av den nye skolen som bygges.

Ja, utbyggingen på Brevikbanen har forhindret oss fra å kunne besøke Son i de senere år. Vi håper at det på sikt vil dukke opp en tomt på fire-fem mål som kan egne seg til et besøk fra oss.

Men tilbake til morgendagens forestilling: Den byr også på cosplay-artist og slangemennesket Kelly Saabel. Kelly skyter piler med foten mens hun balanserer på hendene som en alveprinsesse i Middle-earth. Kenya Boys byr på fart, glade rytmer, limbodans, ild og akrobatikk i skjønn forening

Og det er mye mer: En stor flokk Siberian husky og samojedhunder stormer inn i manesjen i ekspress-fart, mens Clown André besøker Norge for første gang med rød nese og nye humørfylte idéer.

De hestefrelste får møte vakre pinto-ponnier i frihetsdressur fremført av hestepedagog Yvonne Lübben.

Dette er levende underholdning tuftet på rike tradisjoner. Og naturligvis støpt i en moderne form som fenger, understreker Arild Arnardo.


Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland