www.lokalmagasinet.no NYHETER | – Pinlig å være Høyre-medlem Ti. 1. des. 2020
Meny

Pinlig å være Høyre-medlem

Publisert 26.08.14. Det ble i går holdt en to timer lang avskjedslunsj for rådmann Knut Haugestad i Vestby prestegård. Fra ordfører John A. Ødbehr fikk Haugestad overlevert et maleri. Fra lederne av partigruppene i kommunestyret vanket det blomster og mange pene ord. Men ikke fra Høyres gruppe.

♦ Arbeiderpartiets Tom A. Ludvigsen overrakte i tillegg et dedikert eksemplar av tidligere tidligere ØB-journalist Marit Haugsbakkens nylig utgitte bok om Ludvigsens politiske liv.

Det ble lagt merke til at Pål Engeseth, som de regjerende fraksjonistene i gruppa har utnevnt til konstituert gruppeleder, verken hadde med seg blomster eller sa noen avskjedsord til Vestbys rådmann gjennom nesten 12 år.

Anne Grethe Klæboe, som de regjerende fraksjonistene i partiet har oppnevnt som konstituert ny styreleder i Vestby Høyre, var invitert, men ikke til stede.

– Pinlig å være Høyre-representant her, mente en av partiets frammøtte.

En annen fra lokalpartiet som var møtt fram for å takke Knut Haugestad og ønske tillykke som rådmann i Eidsvoll, sier det så sterkt i en kommentar til LM:

– En skam for Vestby Høyre!

Vi tilføyer for ordens skyld at Pål Engeseth måtte forlate sammenkomsten i prestegården etter en time for å delta i kveldens møte i plan- og miljøutvalget, der han er utvalgsleder.

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland