www.lokalmagasinet.no NYHETER | – Misnøyen i Vestby Høyre til å ta og føle på Ti. 1. des. 2020
Meny

– Misnøyen i Vestby Høyre til å ta og føle på

Torsdag 06.11. Oppdatert 13:16 (Reporter Svein-H. Strand) De politisk valgte i Vestby Høyre demonstrerer nå snart ved enhver anledning hvor splittet de er.

I det ekstraordinære hastemøtet i plan- og miljøutvalget 30. oktober hadde Høyre tre av de bare sju representantene dette viktige utvalget er satt opp med.

I tillegg til de faste medlemmene, utvalgsleder Pål Engeseth og Bodil Holter, møtte også Anne Grethe Klæboe. Klæboe, som for tiden er lokalforeningens leder, møtte for Frps faste medlem Ruth Brochmann, som hadde meldt forfall.

Til erstatning for 5. avsnitt i rådmannens innstilling (dispensasjon fra parkeringsforskriften) satte Engeseth fram et fellesforslag for alle partiene.

Engeseths forslag ble vedtatt med fem stemmer, inkludert Ap (to), SV og V. Det viser den offentlige protokollen som nå foreligger.

De to fra eget parti som stemte imot fellesforslaget, Holter og Klæboe, tilhører begge de såkalte fraksjonistene i lokalpartiet. Mens Engeseth på en måte utgjør en fraksjon for seg.

11. november er det årsmøte for både fraksjonister og "ordførerlojalister" i lokalforeningen av regjeringspartiet Høyre. Og, for å sitere en sentralt plassert kilde: Misnøyen er nå til å ta og føle på!

LM kommer med flere situasjonsrapporter og annet foran årsmøtet, som skal holdes for åpne dører.


Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland