www.lokalmagasinet.no NYHETER | – Kjenner ikke de videre planer til den nye eieren Sø. 27. sep. 2020
Meny

– KJENNER IKKE DE VIDERE PLANER TIL DEN NYE EIEREN

(01.02.18 14:02) (Fra bankens pressemelding i dag) Bankbygget i Son er i dag formelt overtatt av ny eier, og minibanken forblir i bygget inntil videre. Da banken i Son ble besluttet slått sammen med Vestby kontoret i mars fjor, ble det bestemt at minibanken i Son skulle bestå i to år etter at dørene ble lukket 15. juni 2017, før vi gjør en ny vurdering.

Vi har det siste året jobbet mye med å finne gode løsninger for å kunne opprettholde tilbudet om minibank og nattsafe i Son, og vi har etter avtale med ny eier landet på at minibanken forblir i det gamle bankbygget frem til juni 2019, mens nattsafen avvikles 13.2.18, med Vestby og Moss som nærmeste tilbud.

Vi er fornøyde med at ny eier er positiv og vil samarbeide med oss slik at minibanken kan forbli i det gamle bankbygget frem til juni 2019, og vi har jobbet med nattsafekundene våre for å finne alternative løsninger, sier Arild Bjørn Hansen, Administrerende direktør i SpareBank 1 Østfold Akershus.

Ny eier ønsker ikke publisitet rundt navn i forbindelse med overtakelsen før dette er offentlig informasjon om noen dager.

Vi kjenner ikke de videre planene til den nye eieren, men håper de videre aktivitetene i bygget vil fortsette å bidra til et levende sentrum i Son, sier Arild Bjørn Hansen.

Vi heier fortsatt like mye på Son!

Hensikten med sammenslåingen av kontorene er å styrke den samlede satsningen vår med et kraft og kompetanse-senter for søndre Akershus i Vestby, sier Arild Bjørn Hansen avslutningsvis i pressemeldingen.

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland