www.lokalmagasinet.no NYHETER | – Høyre møtte helt uforberedt Ma. 30. nov. 2020
Meny

– Høyre møtte helt uforberedt

Publisert 12.12.12 Høyre møtte opp til kommunestyremøtet kl. 18 totalt uforberedt, "uten et eget forslag". Det hevder styremedlem i Vestby Arbeiderparti og vararepresentant i kommunestyret, Martin Ludvigsen, på partiets hjemmeside. – Forslaget ble levert kl. 18.20, og da hadde de ikke engang rukket å skrive overskrift, slik at det var klart hvilket parti forslaget kom fra.

LES OGSÅ: – SAMARBEID FRA SAK TIL SAK NÅ

♦ – Det Eyde i en pressemelding presenterer som aktive sonderinger og gruppemøter, var ikke annet enn at opposisjonen la fram et forslag, og Høyre bet på med det de maktet og orket. De hadde ikke noe annet valg, fordi de hadde ikke klart å jobbe fram et alternativ, skriver Ludvigsen.

Han skriver videre at Vestby Høyre "har hatt en politisk ledelse med ordføreren i spissen som har vært totalt fraværende siden Frp signaliserte at de ikke kunne være med på eiendomskatt på næring."

– Det blir da en fattig trøst at gruppelederen prøver å legge fram dette som aktive sondering i terrenget, slik at Vestby Høyre fikk oppnådd at opposisjonen endret sitt forslag. Hadde partiet jobbet litt med budsjettforslaget sitt i forveien, hadde de visst at ethvert forslag kan endres litt på, uavhengig av hva man har lovet velgerne gjennom hvert enkelt partis program, skriver Ludvigsen fra lokallagsstyret og altså møtende vararepresentant i kommunestyret mandag.

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland