www.lokalmagasinet.no NYHETER | – Er ikke utmeldt! Fr. 4. des. 2020
Meny

– Er ikke utmeldt!

Publisert 23.09.15. Oppdatert senest 10:39. (Reporter Svein-H. Strand) – Jeg har ikke meldt meg ut av Høyre, slik ryktene går. Jeg sendte en mail til Høyre sentralt i går, som en bekreftelse på dette.

► Dette kunne Stig Eyde opplyse i morges, som svar på LMs henvendelse rundt rykter og en oppsiktsvekkende artikkel som etter en tid ble slettet i Vestby Avis´ nettutgave.

Når det gjelder forhandlingene om samarbeid, så skal Vestby Høyre i dag ha et styremøte for å behandle en innstilling fra forhandlingsutvalget, får LM opplyst.

► Forhandlinger med andre partier har altså foregått i over en uke, og det er resultatet av dette foreningsstyret skal drøfte.

Et åpent spørsmål er om det er en enstemmig innstilling forhandlingsutvalget legger fram. Men det aller viktigste:

► Knuser Høyre borgerlig blokk ved å flytte seg strategisk til venstresidens blokk under Tom A. Ludvigsen for å isolere MDG og Bygdelista, slik ryktet gikk? I et valgteknisk samarbeid om medlemmer til styrer, råd og utvalg?

Kan dette eventuelt gjøres uten å stemme for Ludvigsen i ordførervalget når det nye kommunestyret konstituerer eg mandag 12. oktober? Og hva da med Frp og KrF?

► Spørsmålene er mange. Og er det hele bare ville spekulasjoner ut fra en tilsynelatende uløselig knute, alt forsterket ved en "korttidspublisering" av Vestby Avis? Flere sikret seg denne artikkelen på ulike måter før den ble slettet.

Her forteller Stig Eyde angivelig, på telefon fra Ungarn "tidlig fredag morgen", bl.a. at han blir uavhengig for å gi Ludvigsen-blokka den ene representant som trengs for å komme i flertall på 18.
Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland