www.lokalmagasinet.no NYHETER | 400 sekker ved til ny pizzaovn ikke betalt. Lø. 31. okt. 2020
Meny

400 sekker ved til ny pizzaovn ikke betalt


(28.05.18) Mens den formelle behandling av Café Oliven AS Konkursbo går sin gang: Daglig leder har anket tingrettens konkursbeslutning. Melding om anke, med håp om snarlig gjenåpning, er satt opp på inngangsdøra. Samtidig får LM opplyst at ingen ting av ialt 400 sekker med ved, til driften av den nye pizzaovnen, var betalt så sent som for noen dager siden.

Ifølge vår kilde ble veden bestilt og levert i to omganger fra februar. Verdien skal være på over 40.000 kroner. I en periode i vinter var kafeen stengt mens toalettene ble pusset opp, og i februar ble menyen "spisset" med pizza. En pizzaovn av italiensk type som veier nesten to tonn ble 12. februar løftet med kran fra Storgata og senket på plass.

Ikke lenge etter kunne man se den første dampen stige opp fra pipa i anretningen ute i Olivenlunden (bildet). Åpningen av det nye tilbudet ble markert med gratis pizza til alle, ifølge Vestby Avis som dekket begivenheten.

Hvor stor er den samlede gjeld for leveranser og håndverker-arbeid? Det er et åpent spørsmål før alle kreditorer har meldt seg. Med 437.500 lånte kroner fikk daglig leder som kjent betalt seg ut av den akutte situasjonen i forhold til ubetalte skatter og avgifter. Deretter kastet hun inn sitt gamle selskap Holløkken Holding AS som basis for videre drift, med start 17. mai.

Daglig leder Charlotte Holløkken blir i kveld kontaktet med tilbud om å kommentere denne artikkelen.

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland