www.lokalmagasinet.no HUMMER & KANARI | Vømmøl-Rotmo blir soning To. 12. des. 2019
Meny

Vømmøl-Rotmo blir soning

Den lille byen fra seilskutetiden har for tiden en sterkt økende kjendisfaktor. Her et parti fra ennå uberørte Strandgata.

FOTO: Sturla Strand Salg og Foto © 

Publisert 24.08.07. Utvidet versjon fra tidligere i dag. (LM Kjendispuls – Reporter Svein-H. Strand) Den trønderske folkerock-veteranen og forfatteren m.m. Hans Rotmo (59) har nylig kjøpt og overtatt Kleiva 1 i Son. Også SVs nestleder og statssekretær ved statsministerens kontor, Bård Vegard Solhjell (35), har kjøpt seg hus i Son sentrum, får Lokalmagasinet.no opplyst.

Sons kjendisfaktor er nå sterkt økende. For tidligere har Se og Hør og lokalavisene meldt om andre kjendiser som har kjøpt bolig i Son.

Popartisten, låtskriveren og musikkprodusenten Espen Lind (36) har for sikkerhets skyld kjøpt seg to eiendommer i Son-området.

I fjor kjøpte Lind en større eiendom i Erikstadbygda, der han har planer om å bygge en stor, eksklusiv bolig med tilhørende anlegg for musikkproduksjon. Kommunen godkjente kjapt rammesøknaden hans.

I sommer sikret Lind seg også en bolig i Grevlingstien øst for sentrum.

LITT Å VELGE I
Ifølge Se og Hør har Tromsøgutten nå tre bosteder å velge mellom: En eksklusiv leilighet i Eugeniesgatate i Oslo, der han bor daglig sammen med sin modellkjæreste Anneli Mustaparta.

Hvor skal Espen ha "skatteadresse"? Følg med!

KRISTIN STØRMER STEIRA
Flere da? Jo – vi må ikke glemme vår nye eliteløper i skisprint, Kristin Størmer Steira.
På forsommeren fulgte hun investeringsrådet fra sin Drøbak-kjæreste og kjøpte en av de eksklusive lelighetene på Son Marina Spa & Resort. Men Kristin vet angivelig ennå ikke hvor hun skal ha fast (skatte)adresse.

Tilbake der vi startet:

Hans Per Rotmo, som er trønderrockerens fulle navn, overtok Kleiva 1 så sent som 15. august, etter Oddvar og Laila Oddhaug (soninger siden de flyttet fra Drøbak på slutten av 1960-tallet) og har neppe rukket å flytte inn. Så det er ingen vits i å paparazzi-stille seg utenfor med mobilkameraet ennå.

Rotmo, grunnleggferen av det legendariske bandet Vømmøl Spelemannslag som herjet landet samtidig som Åge Aleksandersen med band vokste seg stor og god, er i dag bosatt i Hell nord i Trondheim kommune. Blir han skattyter i Vestby?

What the hell: Nå har vi jo tatt det på forskudd og skrevet i overskriften at han blir soning!

Jaja, vi får bare følge med i Lokalmagasinet.no. Og uansett: Soon og Omegns Vel bør bare benytte anledningen først som sist:

Måk dem inn som medlemmer, alle sammen!Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland