www.lokalmagasinet.no HUMMER & KANARI | UFO-stoff | Er dette en fugl, UFO Norge? To. 9. juli 2020
Meny

ER DETTE EN FUGL,

UFO NORGE?


Alle de tre bildene til denne artikkelen er fra samme opptak
30. januar 2005, i voksende forstørringsgrader. Digitalt kamera ble brukt.
Nederst er det jo lett å se hvor bildet er tatt. Men for ordens skyld:
Det er Son bru over Hølenselva vi ser i forgrunnen, og vi ser mot nord.


LM arkivfoto: Sturla Strand. Copyright ©

Publisert 04.03.08. Sist oppdatert 05.03.08 01:21. For tre år siden fikk Lokalmagasinets fotograf Sturla Strand, som "bonus", med seg noe høyst uvanlig fra himmelen, på noen opptak han gjorde i Son, til en utstilling. "Bonusen" dukket opp for fotografen først da han gjennomgikk opptakene på PC-en.

♦ Etter avtale ble opptakene sendt til vurdering hos "UFO-etterforskerne" i organisasjonen UFO Norge, som ikke fant noen sikker forklaring.

♦ Samtidig ble bildene publisert i Lokalmagasinet.no, der de har ligget tilgjengelig på nettet hele tiden, om enn etter hvert litt bortgjemt i arkivet.

Uten at det er innhentet tillatelse fra fotografen, og uten fotografens navn, dukker bildene nå opp opp via ekstern lenke hos Nettavisen. De ligger på en norsk-britisk internettside, der UFO Norge deltar med eksempler på hva publikum sender inn til dem.

♦ Her er alt fra åpenbare skyformasjoner, via flytrafikkens snodige resultater når atmosfæriske forhold og sol får spille inn – til de velkjente observasjonene i Hessdalen, som nå faktisk er "av-ufofisert", ettersom det er et hittil ukjent naturfenomen med voldsom energiutfoldelse forskere fra flere land her har avdekket.

– Trolig en fugl, heter det om bildet fra Son som er gjengitt på nettsiden, det samme som står nederst på denne siden.

Javel. Hva slags fugl da, tro?

Vi kommer med mer om denne saken, som er blitt aktuell etter at flere uidentifiserte objekter over Nesodden i forrige uke ble videofilmet og filmen publisert på Nettavisen. Her er det ikke UFO Norge, men Forsvaret, som analyserer opptaket. Det er for øvrig en UFO-bølge over store deler av kloden for tiden.


Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland