www.lokalmagasinet.no FORBRUKERMAGASINET | Det blir mykt i år! Sø. 5. juli 2020
Meny

DET BLIR MYKT I ÅR!Kari Traa-kolleksjonen satser på mer enn stillongs, som dere ser.
Bildet er ikke av Kari Traa, men er tatt av henne.
Mykt over det hele, men kanskje en utfordring
å pakke inn – om du skal ha med deg alt, altså.


Publisert 08.12.08  SON/OSLO: (LM Nyhetsdesk/NW Reporter Kjell M. Kaasa) Tidlig i julegavemåneden ser landets største sportskjede inn i glasskula. Og meldingen er: Gjør klar for myke pakker i år!

♦ – Så sant det ikke blir en usedvanlig mild vinter, tror vi det vil bli pakket inn mye varmt og teknisk undertøy i år. Mange har fått øynene opp for komforten og at det tekniske undertøyet kan brukes til mer enn tur og trening, sier markedssjef Kjetil Hans Løken i G-Sport.

Mens ullundertøy skal holde deg varm og er ment for tur og lav aktivitet, har syntetisk superundertøy som viktigste oppgave å frakte fukt vekk fra kroppen. Det er derfor mest egne for trening og høy aktivitet.

– Det er kommet mange nye modeller, med større motepreg enn vi har vært vant til tidligere. Både farger og design er ganske sprekt. Særlig har skaperne av Kari Traa-kolleksjonen slått seg løs i fargevalg og snitt, sier Løken.

Løken er ikke enig i at harde pakker er morsommere enn myke. – Langt ifra alle syns det. Dette er gaver som varmer i mer enn én betydning, mener han.

LITT HARDT OGSÅ

Sportsbutikkene regner med at det blir en del harde pakker i år også. – Den norske tradisjonen med at barn skal ha minst ett par ski står fortsatt sterkt. Og vi selger alltid mye barneski før jul. Frost-serien er blitt en stor suksess for Gresvig, og mange barn vil nok finne blå eller rosa ski under treet i år, tror Løken.

Serien, som også omfatter skøyter, hjelmer, akebrett og mer, ble introdusert for bare to år siden. I dag står den for rundt ti prosent av alt Gresvig selger av såkalte hardvarer.

TUPP I BEGGE ENDER
Twintip-ski, ski med tupp i begge ender, har lenge vært en trend i bakkene. Nytt av året er en langrennski som har tupp i begge ender.

– Vi ser for oss at dette kan bli en liten outsider blant julegavene. Skiene oppfordrer til allsidig lek, som er viktigere enn spesialisering fram til barna er sju-åtte år gamle. Men skiene passer også til vanlig langrenn, understreker Løken.

Tøfler er en julegaveklassiker, en tradisjon sportsbransjen gjør sitt for å holde i hevd.
Løken har stor tro på en ny, smart duntøffel som er formet som en sovepose.

Tøflene er gode og varme, samtidig som de er lette og komfortable, sier markedssjefen.

inn/desk/hev/utdv1-081208


Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland