www.lokalmagasinet.no Arrogante Vestby Arbeiderparti! Lø. 5. des. 2020
Meny

Arrogante Vestby Arbeiderparti!

Publisert 05.01.17 (Leserbrev) Arrogante Vestby Arbeiderparti fornekter seg ikke. Selv partifeller i Ås får et bastant nei når det er spørsmål om nye samtaler om sammenslåing. Ifølge Vestby Avis 22. desember i 2016 frir Ap-ordfører i Ås kommune, Ola Nordal, til nabokommunen Vestby.

Ordfører Tom Anders Ludvigsen viser til at kommunen har valgt å stå alene. Tidligere gikk den Ap-styrte posisjonen også mot et forslag om innbyggerundersøkelse.

Ordføreren er kjent for å ha en åpen kontordør. Og ære være ham for det. Likevel knirker det vel i den berømte kontordør. Lokaldemokrati strekker visst ikke til når verken innbyggerundersøkelse eller samtale med partifelle i nabokommunens ordførerstol er av interesse.

Heller ikke et råd fra partifelle professor Frank Aarebrot om innbyggerundersøkelse slo an i sin tid hos den AP-dominerte posisjonen. Måtte opposisjonen ta grep med oppfølging av henvendelsen fra Ås. Det kan da ikke være hinsides all fornuft å ha samtaler om en eventuell fremtid med Ås. Da blir det jo både IKEA og UNIVERSITET. Og meget mer som gir arbeidsplasser.

ASBJØRN KONGSNESS

Lokalmagasinet.no (LM) er et uavhengig allment nettmagasin
Ansvarlig redaktør og utgiver: Svein-Harald Strand
Strand Prinfo, Postboks 160, 1556 Son, tlf 64 95 73 48
post@lokalmagasinet.no | www.lokalmagasinet.no
web: info helgeland